.

.

amoonsky lvp613 led function processor видео scaler switcher led screen module with nova sending card msd300

amoonsky lvp613 led function processor видео scaler switcher led screen module with nova sending card msd300

BGN 846.40
Наличност
Налично


Въпрос :
Каква е цената на това число (подаване на карти)?
Отговор :
Имаме изпращане на карта на пазара на известни марки, предлагани в нашия магазин ,моля посетете ни на адрес www. Ако имате някакви проблеми, включително и използването на технологични проблеми ,моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа. Въпрос : има ли този видеопроцессор система за управление на Nova?
Отговор :
Да, нашият видеопроцессор е универсален режим, поддържа повечето системи за управление, като Linsn/ Colorlight/ Nova/Dbstar и така нататък.
Алгоритъм за компенсация на движението, да се направи видео дисплей-свеж . достигне снимки извън изображението (попа), на дисплея двойн-на екрана.
Основни Характеристики
Характеристики предимство предимство аудио вход и изход за възпроизвеждане на глас по време на работа се подобри и звуков ефект на производителността безпроблемна смяна на безшевно превключване между всеки канал ще направи екрана не е черен, например , преминете на сигнала на вашия лаптоп, HDMI сигнал Av-камера. Ако поръчката е броя на най-добрите цени, моля свържете се с нас за inq uiry.
amoonsky lvp613 led function processor видео scaler switcher led screen module with nova sending card msd300
Применитесь за видео конференция, студио, ТЕЛЕВИЗИЯ, арендному, постановочному, изложбения и проектно наружному смартфона рекламен светодиодному дисплей и т.
Алгоритъм за мащабиране на изображението, може да повиши нивото на пикселите, така че замъглено изображение става ясно изображение,нови предавания. клиентът има право да се откаже.
Забележка : когато сте получили артикула, моля, проверете опаковката, не е наранена и открито, за да провери стоката, преди да се подпише за приемане.ledvideoprocessor. На екрана няма черноты при смяна към друг входящата сигнал, ще подобри въздействието на подаване на входния сигнал, 6 канала входен сигнал : 3 AV 1 VGA 1 1 DVI HDMI B asically обхваща граждански и промишлени полза соотвествуют различни входни устройства максимална резолюция в подкрепа на 2304*1152*60 HZ 2560*816*60 HZ 20 вида разрешения за излизане на потребителите, които трябва да изберете, и могат да бъдат коригирани, за да определят изхода поддръжка на различни резолюция на дисплея Led технология за пре-смяна намалява линия е забранено или може да бъде input or not when the Correspondent inputs Connected Quick find if Connect isn ' t right pip 、pop function Adjust Overlay size, location, Borders.

Спецификация

търговска марка:
Амоонский
Номер На Модела:
AMS-LVP613+MSD300
Съвместим Марка/Модел:
Няма
Входен Сигнал:
3AV 1DVI 1VGA 1HDMI
Изходен Сигнал:
2DVI 1VGA
Максимална резолюция в подкрепа на :
2304*[email protected]
Гаранция:
2 години
MTBF:
30000 часа
силата на:
100~240VAC,50~60Hz
Размер на машината:
484мм*335мм*44mm

Те също купуват с този продукт