.

.

Cameron Sino Highquality 4500mah живот Battery for AT&T, Galaxy Note 4G, SGH-i717

Cameron Sino Highquality 4500mah живот Battery for AT&T, Galaxy Note 4G, SGH-i717

BGN 29.12
BGN 28.00
Наличност
Налично

Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки. избягвайте излагане на висока температура 140°F / 60 ° C. Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.pls, ние ще се свържем първо, за да се потвърди предпочитания от вас начин.
Бележки
* Добре дошли поръчка смесване, добре дошли поръчка OEM.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ако имате някакво оплакване,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.
* Набирателни предпочитаният метод на плащане,ние също признаваем различни обезщетение T/T западен съединение, граммом пари и така нататък.Do не закоротить батерия. Нашите кожени изделия основно са ръчно изработени, така че да има разлика в измерванията е неизбежна
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) Поща Швеция/Китай, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако се нуждаят спешно от стоки.ще бъде малко губят цветовете на косата за нови кожени изделия, което най-често причинено от рязко и сращиванием по време на обработката. Козината на различни партии също може да предизвика незначителни цветови разлики
3.
Ако искате да закупите партида стоки, моля свържете се с нас, за да получите едро на цена или цени FOB. с по-ниска стойност, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. завърши работата на всички приложения, които не се използват.

Спецификация

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
3501mAh-5000mAh
Номер На Модела:
EB615268VA

Те също купуват с този продукт