.

.

Cameron Sino High Quality 600mAh Battery BTR1400 за Audiovox / UTStarcom CDM-1400, PCS-1400, PCS-1400 Slice,НПК-1400, НПК-1400 Slice

Cameron Sino High Quality 600mAh Battery BTR1400 за Audiovox / UTStarcom CDM-1400, PCS-1400, PCS-1400 Slice,НПК-1400, НПК-1400

BGN 21.60
BGN 21.00
Наличност
Налично

Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж.Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти.
* За да се гарантира, че се получава поръчката с включен ддс. Това не е проблем, защото качеството на всички естествени кожени изделия всички са на това явление.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.
За купувача :
Добре дошли !!!
Pls, не се колебайте да се свържете продавачът онлайн, за да се потвърди дали имайте инвентар.Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон.00 мм
Cameron sino номер на модел : CS-AU1400 SL
Литиево-йонна батерия
Ние сме гарантирали :
>Всички продукти 12 месеца гаранция!
> Доставка надеждна, оптимално изпълнение! nsiderate service!
>Най-добрата цена и добро качество!
Използването На Съвети :
1. В предвид на това че ние сме една фабрика продава веднага и имаме няколко реални магазини в Китай, всички детайли aresold извън много бързо. избягвайте излагане на висока температура 140°F / 60 ° C.
Бележки
* Добре дошли поръчка смесване, добре дошли поръчка OEM. изключване на вибрациите и намаляване на времето за изчакване на повикване и на екрана.ще бъде малко по-навес коса за нови продукти, кожа, който главно причинени от режат и лепят по време на обработката. Благодарим ви. Съхранявайте на зареждане на батерията е между 5%-95%.
Ако искате да купите серия от продукти, pls, ние ще се свържем, за да получи едро на цена или цени FOB. Моля, спрете зареждането, когато батерията е заредена на 100% . Така че, моля, първо се консултирайте се с продавача за повече информация за стоки и доставка.

Спецификация

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
0-1300mAh
Номер На Модела:
БТР1400

Те също купуват с този продукт