.

.

Топката Палатка Играят Къща Баскетбол Кошница Палатка Океана Топката Басейн На Открито На Закрито Спорт Детски Играчки За Плаж Тревата Играят Палатка

Топката Палатка Играят Къща Баскетбол Кошница Палатка Океана Топката Басейн На Открито На Закрито Спорт Детски Играчки За

BGN 43.20
BGN 35.00
Наличност
Налично


Цялата Почистване
1. Ние ви даваме дума, че получавате най-добрата цена, която е почти същата, както и трябва да бъде в Китай. Ние обещаваме, че пълно възстановяване ще се изплати, ако все още не са го получили след 35 дни от датата на поръчка.
Моля, свържете се с нас, ако сте в страни, които са били изключени. Има едно нещо, което трябва да бъдат внимателни, че можете да получите на стоки в рамките на 5-15 работни дни, без никакво песен-стаи, и той не се проследява нито при използването на услугата въздушна поща.
2 щети, причинени от неправилната употреба.
Тип : Играчка За Билярд С Топката.
За размера на
Измерване на играчки идва от върха на главата до долната част на краката, когато играчката се крие. И ние вярваме, че ние сме много късмет,ако получим ви е положителен и 5-звезден DSR. Ние не ви обобщава.
Коментари
Благодаря ви много за вашите покупки в нашия магазин.
5 връщане поиска, без връщане на стоката в първо място.
За Падането На Козината
Моля, не се притеснявайте, когато получавате на играчка, откривайки, че малко козината пада. Това означава, че всеки човек по света може да закупите нашите играчки.
За пакет
Всички детски играчки, пакетирани във вакуум, поради големия размер. На играчка, също могат да бъдат бръчки. Ние сме производител на плюшени играчки, и гарантирано качество.
Политика
Какво Трябва Да Знаете За Купувача :
Възстановяване на парични средства не може да бъде сравнен със следните условия
1 някои проблеми, възникнали в резултат на невнимателно четене на купувача конкретно описание на продукта, например цвят, размер. 1 X Детска Палатка (Без Топки)
Той е подходящ за вътрешно и външно използване идеален за задния двор, паркове, партита, дневна грижа и др идва в комплект със здрави стълбове за бърз и лесен монтаж. Можете просто разтърси го за известно време и да се излагат на слънце.

Спецификация

Размер:
110cm x 107cm
Номер На Модела:
==
Материал:
Плат
Възрастова Група:
> 3 години
Предупреждение:
no
Характеристики:
Сгъваема
Тип:
Надуваем Басейн С Топката
търговска марка:
Meoot

Те също купуват с този продукт