.

.

Оранжеви шапки-заключване на Мотоциклет, скутер волана спирачки дискове за съединител за заключване за сигурност заключване

Оранжеви шапки-заключване на Мотоциклет, скутер волана спирачки дискове за съединител за заключване за сигурност заключване

BGN 27.18
BGN 24.00
Наличност
Налично

Голямо Благодаря!!!
.
ВРЪЩАНЕ
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Вържете доставка не е разрешено. Характеристики :
100% чисто нов и високо качество; лесен за използване, добре видима, лесна за използване; разработен като е достатъчно издръжлив и лесен за тегло; вграден тел от неръждаема стомана, е трудно да се реже с трион; широко се използва за всички скутери, мотоциклети и atv; спира неудобни падане-за разлика от дискови замъци, не можете да забравите, че той е на място, без навеждане, без мръсотия диск или на уличната мръсотия. След като сте избрали правилната нажимную детайл, можете да се залепи на мястото си, като кликнете на фиксатор на лоста напред или назад, кликнете върху основата, за да регулирате настройката на лост.
Въздушна поща : обикновено около 21-28 работни дни в САЩ ; 25-30 работни дни в обединеното кралство, О, Америка, Западна Европа и Азия.; размер на основния блок : 160 x 50 x 45 мм; съдържание на пакета : 1 х заключване на ръкохватката на волана 2 x Ключ 4 x толкающая част от как да инсталирате :
Свалете шапки-брави с опаковката, уверете се, че ключовете са отделени един от друг, а резервния ключ се съхранява на безопасно място. Ако искате да промените адрес, моля, дайте ни кратко съобщение веднага след плащането.
Ние също можем да изпратим на стоки чрез експресна услуга, като DHL, EMS, ако сте готови да платят разходите за доставка.
Хромиран мотоциклет поворотник мигалка на стоп сигнал
За Повече Продукта :
Състояние : ново&никога не устанавливаемое трябва да е опитен или професионалисти.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Спецификация

Вашия Мотор Правят:
Универсален
търговска марка:
WSFBTFLY

Те също купуват с този продукт