.

.

Tangda 10 70 феритни топката ядра прът жило R10*70 mm OD*HT 10*70 Mn-Zn материал мека ДЗПО RF ферритовая индуктивност

Tangda 10 70 феритни топката ядра прът жило R10*70 mm OD*HT 10*70 Mn-Zn материал мека ДЗПО RF ферритовая индуктивност

BGN 33.28
Наличност
Налично

Вашето удовлетворение-това е моята вечна гони! Гордея се с вашето доверие! Ние можем да осигури конкурентни цени и висококачествени продукти според вашите изисквания на нашите клиенти.
Четвърто : честност-това е традиционното разбиране на продавача добродетели на купувача.
Моля, обърнете внимание, моля : този вид ферритового ядро не е като магнит, той немагнитен. Закупени продукти имат някакви проблеми, за първи път, за да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите за първи път.
Основни характеристики : феритни ядро ядрото на основните противоинтерференционные
ти си знаеш
Едно : моля опишете според размера на страницата за покупка, според размера на продажбите на Магнита, блок мм (милиметър), магнитни положителни и отрицателни отстъпление, няма купете си представяли!
2 : изображения снимане на 100% в обемно изражение, дължимото плащане към външния свят и фактор на фокусното разстояние на камерата, физическо лице и изображение може да е различно, или появата на цветове, серия на продукта се появява малко по-друг, е нормално явление не засяга полза , изображението е само за справка, моля да надделее във формата.С нетърпение очакваме вашите ранно re ply!
.
Тази компания, специализирана в продукти, магнитопровод ферритов магнетизъм продажби высокомарочный мек, Гао Daoci съединение, скелет, и може според истертости заявка на посетителите, включително (ee EF EFD ЕП ЕПК PQ RM POT UU UT ET UF ER ERL Eel RM GU magnetic основната + skeleton), фабрика на магнитното ядро е разположен на кит, това са богати на минерали, добри публикации, човешки ресурси glavni, продължава благоприятен за развитието на тази компания, за да осигури благоприятно състояние, този Si Юан и навсякъде общност на потребителите скооперировали sincerly, взаимно полезно взаимодействие-комунално развитие.

Спецификация

С Дупки:
No
Приложение:
Промишлен Магнит
Номер На Модела:
феритни жило
Част:
A
Форма:
A
Тип:
A

Те също купуват с този продукт