.

.

Електрическа кана с автоматично и дебели стъклен многофункционален многофункционални уреди за готвене на цветя кана защита от прегряване

Електрическа кана с автоматично и дебели стъклен многофункционален многофункционални уреди за готвене на цветя кана защита

BGN 268.80
BGN 134.00
Наличност
Налично

Така че теглото на опаковката може и тегло на страницата на продукта пише по различен начин. Че с тегло в съответствие с реално получените.5 инча (0,5-1 см ) на измерване. 3) за да се гарантира, че получавате детайли с ниска задължение изчистване на митническите, ние ще обявим подробности как по-ниска стойност , всички мита за внос или данъчни такси ще бъдат на ваша страна.
Размери и цвят 1) поради ръчно измерване . много ви благодаря за Вашата подкрепа и добре дошли в нашия магазин по всяко време. Много добри продукции за вас. Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации. Ще надделее . благодарим ви за разбирането !!
Тегло на опаковката защото всеки път, като се използват различни опаковъчни материали. ^_^ добър ви ден, Благодаря !!
Доставка 1) Когато направите поръчка, Моля, изберете начин на доставка . Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. Ако имате продукти има някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние веднага ще решим този проблем за вас. Искаме информация в рамките на 2-7 дни след като вашето обезщетение ще бъде доста подтвержена. 2) промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини , като отражение на снимката цветове, осветление, фон и т.
[xlmodel]-[photo] - [0000] списък на снимки
[xlmodel]-[custom] - [43186] Добре дошли на ви следващия път
Скъпи приятели, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни отзиви или откриване на някакви противоречия . Цвят на получения продукт трябва да надделее . Обикновено допустимите разлики в размер на-около 0. Моля, обърнете внимание.
2 ) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни него ( въздушна осъществяване стълб кит) се дължи на разликата във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Спецификация

търговска марка:
тангву
Напрежение На Тока (В):
220V
Начин На Нагряване:
Подземно Отопление
Обемът на:
1,5 л
Мощност (W):
500-1000w
топлинна:
No
Функция:
Защита от прегряване
Скорост На Нагряване:
4-6 минути
Мащабна Етикет:
Чайник Марк
Материал:
Стъкло
Стил:
Електрическа Кана
Автоматично изключване:
No
Източник На Захранване:
220V/50hz
Материал На Черупката:
Стъкло
Време за излизане на пазара:
14 март
Номер На Модела:
тангву
Характеристика:
Въртеливо Основа На 360 Градуса
документ:
ЕМС
код на продукта:
TANGWUX
JR:
189
Характеристика:
189
документ:
189

Те също купуват с този продукт