.

.

За HP на разстояние hp pavilion dv6-3200 на разстояние hp pavilion dv6-3000 дънна платка I3-370M процесор DALX6HMB6C0 637212-001 тестван добре

За HP на разстояние hp pavilion dv6-3200 на разстояние hp pavilion dv6-3000 дънна платка I3-370M процесор DALX6HMB6C0 637212-001

BGN 117.49
Наличност
Налично

вашето удовлетворение е нашата цел.
ГАРАНЦИЯ
1 . EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно . Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина . Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря .След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Проверете дали има недостиг на електронната изолация на ламинирани хартия. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Преди да искаме да е вън , ние сме го изпитаме отново, за да се уверим, че нашият клиент ще получи работят перфектно едно., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4.ние също приемаме плащане paypal.ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).

Спецификация

Пристанища:
Мини-USB, Wi-Fi, USB 2.0, Ethernet, HDMI, E-Sata, Bluetooth, VGA, USB 3.0, порт на дисплея
Приложение:
Лаптоп
Номер На Модела:
НА РАЗСТОЯНИЕ HP PAVILION DV6-3200 НА РАЗСТОЯНИЕ HP PAVILION DV6-3000
търговска марка:
KOOLASON
Вид Графична Карта:
Интегриран
Дата На Стартиране:
2013
Чипсет:
Intel H87
Тип на процесора:
Intel
Пакет:
ДА
Тип На Паметта:
DDR3
Форм-Фактор На:
ATX
ФСБ / НТ:
1667
Паметта На Банката:
2 DDR3 DIMM
Производител На Чипсети:
Intel
Тип Гнездо:
PGA 989
Форм-Фактор На:
КПР
Максималният Капацитет На Оперативната Памет:
32 GB
Интерфейс На Твърдия Диск:
твърд диск sata
Състоянието На Продукта:
Обновен
Канал на паметта:
Двойна
С процесор:
ДА

Те също купуват с този продукт