.

.

За HP Pavilion DV7-4100ER DV7-4121er DV7-4000 дънна платка DA0LX6MB6H1 605320-001 тествана е добре

За HP Pavilion DV7-4100ER DV7-4121er DV7-4000 дънна платка DA0LX6MB6H1 605320-001 тествана е добре

BGN 143.09
Наличност
Налично

Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива). Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1. Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина . Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея , две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, диск, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3 D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4.

Спецификация

Пристанища:
Мини-USB, VGA, Ethernet, USB 2.0, Bluetooth, E-Sata, HDMI, Wifi, USB 3.0, порт на дисплея
Максималният Капацитет На Оперативната Памет:
32 GB
С процесор:
No
търговска марка:
KOOLASON
Пакет:
ДА
Тип на процесора:
Intel
Приложение:
Лаптоп
Форм-Фактор На:
ATX
Дата На Стартиране:
2013
Производител На Чипсети:
Intel
Интерфейс На Твърдия Диск:
твърд диск sata
Тип На Паметта:
DDR3
Тип Гнездо:
PGA 989
Паметта На Банката:
2 DDR3 DIMM
Вид Графична Карта:
Неинтегрированный
Чипсет:
Intel H87
Форм-Фактор На:
КПР
Номер На Модела:
DV7-4000
Канал на паметта:
Двойна
Състоянието На Продукта:
Обновен
ФСБ / НТ:
1667

Те също купуват с този продукт