.

.

За HP FOR FOR envy 17-j M7-J SERIES Power BUTTON BOARD W кабел 6050A2549001

За HP FOR FOR envy 17-j M7-J SERIES Power BUTTON BOARD W кабел 6050A2549001

BGN 21.65
Наличност
Налично

ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение.
ГАРАНЦИЯ
1 .Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит.Do не приемаме връщане на поръчка Мис, и никакви рекламации не се допускат. Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3.Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница. върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури, функции тест на дънната платка :
1. нашето работно време е от 9 : 00 ч.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина . Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Проверете дали има недостатъци, фитинги, ръжда, гниене, топлина шасито.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).
УВЕДОМЛЕНИЕ
1 .

Спецификация

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
За envy 17-j M7-J
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK

Те също купуват с този продукт