.

.

Бродерия брои кръст комплекти за бродерия ръкоделие-занаяти 14 ct DMC САМ Arts Собственоръчно Decor-Christmas Vintage

Бродерия брои кръст комплекти за бродерия ръкоделие-занаяти 14 ct DMC САМ Arts Собственоръчно Decor-Christmas Vintage

BGN 41.42
BGN 33.00
Наличност
Налично

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди закупуване! Бод : Брои Кръст Бод заглавие : Christmas Vintage By : The M&W E-commerce, Inc. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. шевове : 182w x 250 h размер : 13 "x 18" (33.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.4 см) В този комплект са включени : бял цвят на 14 count AIDA x-stitch плат, диаграма цветови символи, цветовата палитра на направления и разделител нишки с предварително отсортированной 6-нитной памучна бродерия на конци, Игла и пълна и на английски на инструкции ~ всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!
1.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Спецификация

Кръст бод плат CT номер:
14CT
Вид На Модела:
Портрет
Материал:
100% памук
Тип:
Пакет
Стил:
Американски Стил
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
търговска марка:
Ankicoleman Designs
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати
Външната Опаковка:
Чанта PVC
Техника:
Боядисана Прежда
Воспользуйся:
Предмети От Първа Необходимост За Дома / Декорация
Тип Набиране:
бродерия на кръстат бод
Начин На Бродиране:
Бродерия на кръстат бод

Те също купуват с този продукт