.

.

Автомобилен вентилатор на 360 градуса Въртящ се вентилационен климатик Охлаждащ вентилатор Автоматична задна седалка Air Vent USB охлаждащ вентилатор Автоматичен вент?

Автомобилен вентилатор на 360 градуса Въртящ се вентилационен климатик Охлаждащ вентилатор Автоматична задна седалка Air Vent

BGN 11.38
BGN 8.00
Наличност
Налично

• Моля, оставете 1 минута да се свържете с нас ПРЕДИ да оставите лоша обратна връзка, ние ще разрешим проблема положително и ще направим всичко възможно, за да бъдете доволни • ако има някакъв проблем с вашата покупка. • Отзивите на клиентите са много важни за нас.12in Материал : ABS Входно напрежение : 5 V (USB зареждане) Входен ток : 1 A Мощност на продукта : 5 W (± 20%) Тегло на продукта : 0. Да работи с нашите клиенти за изграждане на неговия бизнес . • Плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни от поръчката • Ако не можете да платите веднага след приключване на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново Плащанията трябва да приключат в рамките на 3 дни. Благодарим ви за разбирането по този въпрос. • Вносните мита, данъците върху добавената стойност и всякакви други такси не са включени в цената на артикула или разходите за доставка. 5 、 Широко приложение : Отличният вентилатор за охлаждане на автомобила е подходящ за всички семейни автомобили и е идеален за микробуси, камиони и джипове., така че вероятно ще отнеме повече време, докато вашите артикули пристигнат в крайната дестинация. Спецификации (за) : Име : Автомобилен охлаждащ вентилатор Размер : 23 * 13cm / 9.Точки : 1 、 Вграден вентилатор : Вентилаторът е устойчив на удари, отличава се с двупосочно завъртане на 360 градуса и осигурява доставяне на въздух с голяма циркулация на въздуха. 2 、 Компактен вентилатор : Вентилаторът е безшумен, мини и компактен и не заема място в колата.4 、 Ниска консумация на енергия : Вентилаторът се отличава с ниска консумация на енергия, нисък шум, но силен вятър и може да бъде здраво закрепен в колата. Време за доставка на страната (чрез въздушна поща по пощата) Плащане : • Приемаме заплащане, West Union, TT , Банков превод, QIWI портфейл, Web Money, Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процесор за разплащания ESCROW.

Спецификация

Име на марката:
Ai CAR FUN
Височина на артикула:
8.0cm
Напрежение:
12V
Дължина на артикула:
14.0cm
Тип материал:
ABS
Тегло на артикула:
480g
Специални характеристики:
охлаждане
Ширина на артикула :
14,0 см
Гориво:
бензин
Име на модела:
Вентилатори Автомобил
Сертифициране за външно изпитване:
CCC
Мощност:
Диаметър на артикула:
8,0 см
Тип превключвател:
Ротационен превключвател
Тип:
Автомобилни вентилатори
Характеристика:
Вентилатор за охлаждане на автомобила

Те също купуват с този продукт